Детален опис на документ
Предметот AGGA v. GREECE_13072006
Датум на објавување: 01.01.2006 Преземи го документот
28 пати симнат
Категорија: Право на правично судење » Секој обвинет има право на адекватно време и услови за подготовка на неговата одбрана
Забелешка:
Клучни зборови:


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.