Детален опис на документ
Предметот AGGA v[1]. GREECE (NВ° 4)_13072006
Датум на објавување: 01.01.2006 Преземи го документот
Еднаш симнат
Категорија: Право на правично судење » Секој кривично обвинет има право сам да ги сослуша или да овласти некој друг да ги сослуша сведоците кои го теретат
Забелешка:
Клучни зборови:


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.