Детален опис на документ
Предметот RIENER v[1]. BULGARIA_23052006
Датум на објавување: 01.01.2006 Преземи го документот
33 пати симнат
Категорија: Право на правично судење » Примена на начелото на правично судење во управните постапки
Забелешка:
Клучни зборови:


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.