Детален опис на документ
Предметот NAPIJALO v[1]. CROATIA_13112003
Датум на објавување: 01.01.2003 Преземи го документот
40 пати симнат
Категорија: Право на правично судење » Примена на начелото на правично судење во управните постапки
Забелешка:
Клучни зборови:


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.