Детален опис на документ
Предметот AHMED AND OTHERS v[1]. THE UNITED KINGDOM_02091998
Датум на објавување: 01.01.1998 Преземи го документот
43 пати симнат
Категорија: Право на правично судење » Право на пресумпција на невиноста
Забелешка:
Клучни зборови:


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.