Поврзани документи
» Закон за акредитација
» Закон за метрологијата
» Закон за стандардизација
» Закон за заштита на топографијата на интегралните кола
» Закон за индустриската сопственост
» Закон за поттикнување и помагање на технолошкиот развој
» Закон за царинските мерки за заштита на правата од интелектуална ...
» Закон за контрола на предмети од скапоцени метали
» Закон за мерните единици и мерилата
» Закон за стандардизација
» Закон за индустриска сопственост
» Закон за авторското право и сродните права
» Закон за пропишување на техничките барање за производите и оцена ...
» Закон за безбедност на производите
» Закон за поттикнување и помагање на технолошкиот развој
» Закон за индустриска сопственост
» Закон за акредитација
» Закон за авторското право и сродните права
» Закон за квалитетот на земјоделските производи
» Закон за поттикнување и помагање на технолошкиот развој
» Закон за иновациската дејност
Детален опис на документ
Закон за контрола на предмети од скапоцени метали
Датум на објавување: 27.04.1995 Преземи го документот
2330 пати симнат
Датум на стапување во сила: 05.05.1995 
Сл. весник/година: 23/1995 
Категорија: Стопанство » Индустриска и интелектуална сопственост, метрологија, стандардизација, акредитација, технолошки развој и квалитет на производите
Забелешка:
Клучни зборови: контрола, предмети, скапоцени, метали, накит
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  23.02.2007 
Преземи го документот
456 пати симнат
 Изменување и дополнување
  03.10.2011 
Преземи го документот
103 пати симнат
 Измена
  27.11.2013 
Преземи го документот
61 пати симнат
 Измена и дополнување
  05.11.2015 
Преземи го документот
26 пати симнат
 Измена и дополнување
  21.03.2016 
Преземи го документот
10 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.