Детален опис на документ
Царински закон
Датум на објавување: 30.05.2005 Преземи го документот
9454 пати симнат
Датум на стапување во сила: 07.06.2005 
Сл. весник/година: 39/2005 
Категорија: Односи и соработка со странство » Царина
Забелешка:
Клучни зборови: тргување, увоз, царина, извоз, транзит, давачка, декларација, декларант, стока, царински, трговија, давачки
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  10.01.2008 
Преземи го документот
3715 пати симнат
 Одлука на Уставен суд
  29.04.2009 
Преземи го документот
820 пати симнат
 Одлука на Уставен суд
  16.09.2009 
Преземи го документот
719 пати симнат
 Измена и дополнување
  09.04.2010 
Преземи го документот
2265 пати симнат
 Измена и дополнување
  09.12.2010 
Преземи го документот
1714 пати симнат
 Измена и дополнување
  05.04.2011 
Преземи го документот
1744 пати симнат
 Дополнување
  14.04.2011 
Преземи го документот
1564 пати симнат
 Измена и дополнување
  24.01.2012 
Преземи го документот
1418 пати симнат
 Измена
  28.12.2012 
Преземи го документот
1008 пати симнат
 Измена и дополнување
  30.12.2013 
Преземи го документот
767 пати симнат
 Измена
  02.02.2015 
Преземи го документот
504 пати симнат
 Измена и дополнување
  31.07.2015 
Преземи го документот
410 пати симнат
 Измена и дополнување
  04.09.2015 
Преземи го документот
452 пати симнат
 Измена
  05.11.2015 
Преземи го документот
397 пати симнат
 Измена и дополнување
  10.02.2016 
Преземи го документот
471 пати симнат


 
Дискусии околу овој закон
dimitri anastasovski на 09.03.2012 13:13

nema precisten tekst od zakonot.

koj mnogu ni fali

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.