Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/68/5509168/html/pravo.org.mk/Connections/pravo.php on line 9
Pravo.org.mk | Закон за даночна постапкаДетален опис на документ
Закон за даночна постапка
Датум на објавување: 01.02.2006 Преземи го документот
12893 пати симнат
Датум на стапување во сила: 09.02.2006 
Сл. весник/година: 13/2006 
Категорија: Финансии, сметководство » Даноци, придонеси и самопридонеси
Забелешка:
Клучни зборови: наплата, приходи, обврзник, контрола, постапка, даночна, јавни
Измени и дополнувања
 Одлука на Уставен суд
  11.07.2007 
Преземи го документот
3007 пати симнат
 Одлука на Уставен суд
  21.11.2007 
Преземи го документот
2580 пати симнат
 Одлука на Уставен суд
  30.01.2008 
Преземи го документот
2574 пати симнат
 Измена
  16.07.2008 
Преземи го документот
5371 пати симнат
 Измена и дополнување
  22.12.2008 
Преземи го документот
4135 пати симнат
 Одлука на Уставен суд
  11.02.2009 
Преземи го документот
1314 пати симнат
 Одлука на Уставен суд
  03.06.2009 
Преземи го документот
889 пати симнат
 Измена
  21.08.2009 
Преземи го документот
3089 пати симнат
 Измена и дополнување
  03.11.2009 
Преземи го документот
3321 пати симнат
 Дополнување
  05.11.2010 
Преземи го документот
2597 пати симнат
 Измена и дополнување
  30.12.2010 
Преземи го документот
2610 пати симнат
 Измена и дополнување
  14.04.2011 
Преземи го документот
2529 пати симнат
 Одлука на Уставен суд
  24.11.2011 
Преземи го документот
938 пати симнат
 Измена и дополнување
  22.03.2012 
Преземи го документот
1915 пати симнат
 Дополнување
  04.07.2012 
Преземи го документот
1933 пати симнат
 Измена и дополнување
  30.12.2013 
Преземи го документот
1325 пати симнат
 Измена
  02.02.2015 
Преземи го документот
796 пати симнат
 Измена и дополнување
  12.06.2015 
Преземи го документот
625 пати симнат
 Измена и дополнување
  31.07.2015 
Преземи го документот
608 пати симнат
 Измена и дополнување
  04.09.2015 
Преземи го документот
802 пати симнат
 Измена и дополнување
  10.02.2016 
Преземи го документот
655 пати симнат


 
Дискусии околу овој закон
Katerina Nedelkoska на 23.12.2012 20:56

pa stavete precisten tekst

YU MK на 28.07.2010 16:14

а пречистен текст ?

 

:)

vase mojanoska на 30.04.2010 10:03

Ви благодариме за примената наша сугестија , веднаш сте ја ставиле на страната ,

заслужувате голема пофалба

Поздрав,

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.