Детален опис на документ
Закон за просторно и урбанистичко планирање
вон сила
Датум на објавување: 24.01.1996 Преземи го документот
2731 пати симнат
Датум на стапување во сила: 01.02.1996 
Сл. весник/година: 4/1996 
Категорија: Урбанизам, станбени и комунални работи » Урбанизам
Забелешка:
Клучни зборови: урбанистички план, просторно планирање, урбанистичко планирање, просторен план, план
Измени и дополнувања
 Одлука на Уставен суд
  11.12.1996 
Преземи го документот
86 пати симнат
 Одлука на Уставен суд
  25.12.1996 
Преземи го документот
51 пати симнат
 Измена и дополнување
  20.06.1997 
Преземи го документот
715 пати симнат
 Изменување и дополнување
  31.03.1999 
Преземи го документот
673 пати симнат
 Одлука на Уставен суд
  17.11.1999 
Преземи го документот
58 пати симнат
 Измена и дополнување
  12.07.2001 
Преземи го документот
665 пати симнат
 Дополнување
  28.06.2002 
Преземи го документот
760 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.