Детален опис на документ
Закон за ловството
вон сила
Датум на објавување: 25.02.1996 Преземи го документот
2349 пати симнат
Датум на стапување во сила: 04.03.1996 
Сл. весник/година: 20/1996 
Категорија: Стопанство » Шумарство - ловство
Забелешка:
Клучни зборови: животни, ловство, лов, дивеч, птици, ловиште
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  18.07.1997 
Преземи го документот
925 пати симнат
 Изменување и дополнување
  07.10.2004 
Преземи го документот
919 пати симнат
 Измена и дополнување
  04.07.2007 
Преземи го документот
852 пати симнат
 Измена и дополнување
  20.09.2007 
Преземи го документот
1069 пати симнат
 Измена и дополнување
  16.07.2008 
Преземи го документот
147 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.