Поврзани документи
» Предметот ACADEMY TRADING LTD AND OTHERS v[1]. GREECE_04042000
» Предметот AEPI S[1].A. v. GREECE_11042002
» Предметот AGOUDIMOS AND CEFALLONIAN SKY SHIPPING CO[1]. v. GREECE_28062001
» Предметот ANAGNOSTOPOULOS v[1]. GREECE_03042003
» Предметот ANDRONICOU AND CONSTANTINOU v[1]. CYPRUS_09101997
» Предметот ANGHELESCU v[1]. ROMANIA_09042002
» Предметот ANKERL v[1]. SWITZERLAND_23101996
» Предметот ANTONAKOPOULOS, VORTSELA AND ANTONAKOPOULOU v[1]. GREECE_14121999
» Предметот ASAN RUSHITI v[1]. AUSTRIA_21032000
» Предметот A[1].B. v. SLOVAKIA_04032003
» Предметот A[1].T. v. AUSTRIA_21032002
» Предметот BAYLE v[1]. FRANCE_25092003
» Предметот BEER v[1]. AUSTRIA_06022001
» Предметот BUCHBERGER v[1]. AUSTRIA_20122001
» Предметот BULENA v[1]. CZECH REPUBLIC_20042004
» Предметот CETERONI v[1]. ITALY_15111996
» Предметот DE HAAN v[1]. THE NETHERLANDS_26081997
» Предметот DE JORIO v[1]. ITALY_03062004
» Предметот DELIC v[1]. CROATIA_27062002
» Предметот DEVENNEY v[1]. THE UNITED KINGDOM_19032002
» Предметот DEVLIN v[1]. THE UNITED KINGDOM_30102001
» Предметот DULAURANS v[1]. FRANCE_21032000
» Предметот D[1].P. & J.C. v. THE UNITED KINGDOM_10102002
» Предметот ESSAADI v[1]. FRANCE_26022002
» Предметот E[1].P. v. ITALY_16111999
» Предметот F[1].E. v. FRANCE_30101998
» Предметот GLASER v[1]. THE UNITED KINGDOM_19092000
» Предметот GOC v[1]. TURKEY_09112000
» Предметот GORGULU v[1]. GERMANY_26022004
» Предметот GUERRERA AND FUSCO v[1]. ITALY)03042003
Детален опис на документ
Предметот AGOUDIMOS AND CEFALLONIAN SKY SHIPPING CO[1]. v. GREECE_28062001
Датум на објавување: 01.01.2001 Преземи го документот
7 пати симнат
Категорија: Право на заштита на сопственоста » Сопственоста е неприкосновена освен ограничувањата врз основа на општи начела на меѓународното право
Забелешка:
Клучни зборови:


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.