Почетна   »   Закони    »  Закон за овластување на организација за изработка на пригодни ковани пари...Поврзани документи
» Закон за овластување на организација за изработка на пригодни ковани ...
» Закон за регистрирање на готовински плаќања
» Закон за овластување на организација за изработка на пригодни ковани ...
» Закон за овластување на организација за изработка на пригодни ковани ...
» Закон за овластување на организација за изработка на пригодни ковани ...
» Закон за ограничување на изворните приходи за финансирање на јавните ...
» Закон за пригодни ковани пари
» Закон за паричната единица на Република Македпнија
» Закон за употреба на паричната единица на Република Македонија
» Закон за промена на вредноста на денарот
» Закон за овластување на организација за изработка на пригодни ковани ...
» Закон за овластување на организација за изработка на пригодни ковани ...
» Закон за овластување на организација за изработување на пригодни ковани ...
» Закон за престанување на важењето на законот за овластување на ...
Детален опис на документ
Закон за овластување на организација за изработка на пригодни ковани пари
Датум на објавување: 22.10.1997 Преземи го документот
2055 пати симнат
Датум на стапување во сила: 30.10.1997 
Сл. весник/година: 54/1997 
Категорија: Финансии, сметководство » Паричен систем
Забелешка:
Клучни зборови: ковани пари, пари, злато, пригодни ковани пари, голдмак, охридска архиепископија, македонска православна црква, мпц


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.