Поврзани документи
» Предметот ALATULKKILA AND OTHERS v[1]. FINLAND_28072005
» Предметот ALGE v[1]. AUSTRIA_22012004
» Предметот ALLAN JACOBSSON v[2]. SWEDEN_19021998
» Предметот A[1].T. v. AUSTRIA_21032002
» Предметот BAISCHER v[1]. AUSTRIA_20122001
» Предметот BAKKER v[1]. AUSTRIA_10042003
» Предметот BAKOVA v[1]. SLOVAKIA_12112002
» Предметот BARBERГЂ, MESSEGUГ‰ AND JABARDO v[1]. SPAIN_06121988
» Предметот BIRNLEITNER v[1]. AUSTRIA_24022005
» Предметот BRUGGER v[1]. AUSTRIA_26012006
» Предметот BULUT v[1]. AUSTRIA_22021996
» Предметот COLOZZA v[1]. ITALY_12021985
» Предметот CONSTANTINESCU v[1]. ROMANIA_27062000
» Предметот COORPLAN-JENNI GMBH AND HASCIC v[1]. AUSTRIA_27072006
» Предметот C[1]. v. FINLAND_09052006
» Предметот DONDARINI v[1]. SAN MARINO_06072004
» Предметот DURIEZ-COSTES v[1]. FRANCE_07102003
» Предметот DГ–RY v[1]. SWEDEN_12112002
» Предметот EKBATANI v[1]. SWEDEN_26051988
» Предметот ELO v[1]. FINLAND_26092006
» Предметот ENTLEITNER v[1]. AUSTRIA_01082000
» Предметот ERCOLANI v[1]. SAN MARINO_25112003
» Предметот FELDBRUGGE v[1]. THE NETHERLANDS_29051986
» Предметот FONTAINE AND BERTIN v[1]. FRANCE_08072003
» Предметот FORCELLINI v[1]. SAN MARINO_15072003
» Предметот FREDIN v[2]. SWEDEN_23021994
» Предметот GERGER v[2]. TURKEY_09032004
» Предметот GEYER v[1]. AUSTRIA_07072005
» Предметот GOC v[1]. TURKEY_11072002
» Предметот GODDI v[1]. ITALY_09041984
Детален опис на документ
Предметот A[1].T. v. AUSTRIA_21032002
Датум на објавување: 01.01.2002 Преземи го документот
44 пати симнат
Категорија: Право на заштита на сопственоста » Никој не може да биде лишен од сопственоста освен кога тоа е од јавен интерес под услови предвидени во закон
Забелешка:
Клучни зборови:


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.