Детален опис на документ
Закон за шумите
вон сила
Датум на објавување: 19.09.1997 Преземи го документот
2995 пати симнат
Датум на стапување во сила: 27.09.1997 
Сл. весник/година: 47/1997 
Категорија: Стопанство » Шумарство - ловство
Забелешка:
Клучни зборови: семе, печурки, ливади, шумски видови, дрвја, грмушки, шумски голини, шумски патишта, шумски расадници, шуми, дрво, одржување, нега, обнова, мелиорација, шикари, шумски плодови, лековити растенија, лишаи, мов, смола, камен, шумски фонд, министерството за земјоделство шумарство и водостопанство, шумска полиција, завод за шуми
Измени и дополнувања
 Изменување
  01.02.2000 
Преземи го документот
1665 пати симнат
 Измена и дополнување
  16.12.2004 
Преземи го документот
1746 пати симнат
 Одлука на Уставен суд
  22.12.2004 
Преземи го документот
118 пати симнат
 Измена и дополнување
  03.05.2007 
Преземи го документот
1841 пати симнат
 Измена и дополнување
  19.08.2008 
Преземи го документот
1426 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.