Детален опис на документ
Закон за сточарството
вон сила
Датум на објавување: 03.12.1997 Преземи го документот
2173 пати симнат
Датум на стапување во сила: 11.12.1997 
Сл. весник/година: 61/1997 
Категорија: Стопанство » Ветеринарство - сточарство
Забелешка:
Клучни зборови: земјоделство, добиток, животни, коњи, говеда, овци, куникули, семе, кози, свињи, живина, добиточни производи, ембриони, добиточна храна, сточарство


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.