Детален опис на документ
Закон за социјалната заштита
вон сила
Датум на објавување: 03.10.1997 Преземи го документот
2910 пати симнат
Датум на стапување во сила: 11.10.1997 
Сл. весник/година: 50/1997 
Категорија: Јавни служби » Социјална заштита
Забелешка:
Клучни зборови: социјална помош, социјална заштита, социјален ризик, социјалната превенција, социјална работа, социјален работник
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  10.03.2000 
Преземи го документот
886 пати симнат
 Измена и дополнување
  20.03.2003 
Преземи го документот
795 пати симнат
 Измена и дополнување
  29.09.2004 
Преземи го документот
837 пати симнат
 Изменување и дополнување
  28.07.2005 
Преземи го документот
977 пати симнат
 Пречистен текст
  20.02.2006 
Преземи го документот
6743 пати симнат
 Одлука на Уставен суд
  10.01.2007 
Преземи го документот
1978 пати симнат
 Измена и дополнување
  30.03.2007 
Преземи го документот
2976 пати симнат
 Измена и дополнување
  04.08.2008 
Преземи го документот
1974 пати симнат
 Измена и дополнување
  24.12.2008 
Преземи го документот
1775 пати симнат


 
Дискусии околу овој закон
Ljubica Najdovska на 12.09.2009 13:08
Овој закон е вон сила од 24.06.2009 г., кога е објавен во Службен весник новиот закон за соц. заштита.
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.