Поврзани документи
» Предметот ADAMOGIANNIS v[1]. GREECE_14032002
» Предметот AEPI S[1].A. v. GREECE_11042002
» Предметот AGOUDIMOS AND CEFALLONIAN SKY SHIPPING CO[1]. v. GREECE_28062001
» Предметот ALLAN JACOBSSON v[1]. SWEDEN (No. 1)_25101989
» Предметот ANAGNOSTOPOULOS v[1]. GREECE_03042003
» Предметот ANGHELESCU v[1]. ROMANIA_09042002
» Предметот ANTONAKOPOULOS, VORTSELA AND ANTONAKOPOULOU v[1]. GREECE_14121999
» Предметот ANTONETTO v[1]. ITALY_20072000
» Предметот AГЏT-MOUHOUB v[1]. FRANCE_28101998
» Предметот BAYLE v[1]. FRANCE_25092003
» Предметот BELLET v[1]. FRANCE_04121995
» Предметот BELZIUK v[1]. POLAND_25031998
» Предметот BIBA v[1]. GREECE_26092000
» Предметот BODГ‰N v[1]. SWEDEN_27101987
» Предметот BOULOUGOURAS v[1]. GREECE_27052004
» Предметот BRITISH-AMERICAN TOBACCO COMPANY LTD v[1]. THE NETHERLANDS_20111995
» Предметот BULENA v[1]. CZECH REPUBLIC_20042004
» Предметот COSTE v[1]. FRANCE_17122002
» Предметот CRISAN v[1]. ROMANIA_27052003
» Предметот DE JORIO v[1]. ITALY_03062004
» Предметот DEVENNEY v[1]. THE UNITED KINGDOM_19032002
» Предметот DEVLIN v[1]. THE UNITED KINGDOM_30102001
» Предметот DIMITRIOS GEORGIADIS v[1]. GREECE_28032000
» Предметот D[1].P. & J.C. v. THE UNITED KINGDOM_10102002
» Предметот EASTERBROOK v[1]. THE UNITED KINGDOM_12062003
» Предметот ESSAADI v[1]. FRANCE_26022002
» Предметот FREDIN v[1]. SWEDEN (No. 1)_18021991
» Предметот F[1].E. v. FRANCE_30101998
» Предметот GLASER v[1]. THE UNITED KINGDOM_19092000
» Предметот GLOD v[1]. ROUMANIE_16092003
Детален опис на документ
Предметот AGOUDIMOS AND CEFALLONIAN SKY SHIPPING CO[1]. v. GREECE_28062001
Датум на објавување: 01.01.2001 Преземи го документот
5 пати симнат
Категорија: Право на заштита на сопственоста » Законско обезбедување на плаќањето на даноците, други давачки врз основа на сопственоста и казните
Забелешка:
Клучни зборови:


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.