Детален опис на документ
Закон за осигурување
вон сила
Датум на објавување: 30.09.1997 Преземи го документот
3491 пати симнат
Датум на стапување во сила: 08.10.1997 
Сл. весник/година: 49/1997 
Категорија: Осигурување на имоти и лица
Забелешка:
Клучни зборови: осигурување, договор за осигурување, полиса, реосигурување, осигурување на живот, неживотно осигурување, осигурителни брокерски друштва, друштво за осигурување, каско, карго, здравствено осигурување, осигурување на штедни влогови, акционерско друштво за осигурување, акционерско друштво за реосигурување, акционерско друштво за осигурување и реосигурување, национално биро за осигурување
Измени и дополнувања
 Изменување и дополнување
  15.12.1999 
Преземи го документот
746 пати симнат
 Измена и дополнување
  21.02.2001 
Преземи го документот
559 пати симнат
 Пречистен текст
  07.05.2001 
Преземи го документот
5398 пати симнат
 Измена
  25.01.2002 
Преземи го документот
2353 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.