Почетна   »   Закони    »  Закон за јазиците на кои се изведува наставата на Педагошкиот факултет...Поврзани документи
» Закон за ученичкиот и студентскиот стандард
» Закон за високото образование
» Закон за просветната инспекција
» Закон за ученичкиот стандард
» Закон за јазиците на кои се изведува наставата на Педагошкиот ...
» Закон за основање на центар за образование на кадри за ...
» Закон за основното образование
» Закон за просветната инспекција
» Закон за средното образование
» Закон за основање на Државен универзитет во Тетово
» Закон за бирото за развој на образованието
» Закон за стручно образование и обука
» Закон за основање на државен универзитет "Гоце Делчев" во Штип ...
» Закон за основање на факултет за администрација и менаџмент на ...
» Закон за основање на национална агенција за европски образовни програми ...
» Закон за образование на возрасните
» Закон за високото образование
» Закон за учебници за основно и средно образование
» Закон за основното образование
» Закон за државниот испитен центар
» Закон за високообразовните установи на верските заедници
» Закон за основање на Технолошко - технички факултет, Ветеринарен факултет ...
» Закон за основање на високообразовна установа факултет за безбедност во ...
» Закон за основање на Универзитет за информатички технологии во Скопје ...
» Закон за основање на високообразовна установа Факултет за безбедноство состав ...
» Закон за основање на Факултет за дизајн и технологии на ...
» Закон за основање на Факултет за информатички науки и компјутерско ...
» Закон за признавање на професионалните квалификации
» Закон за педагошката служба
» Закон за отворените граѓански универзитети за доживотно учење
Детален опис на документ
Закон за јазиците на кои се изведува наставата на Педагошкиот факултет „Св. Климент Охридски“ во Скопје
вон сила
Датум на објавување: 06.02.1997 Преземи го документот
2145 пати симнат
Датум на стапување во сила: 14.02.1997 
Сл. весник/година: 5/1997 
Категорија: Јавни служби » Образование и воспитание
Забелешка:
Клучни зборови: јазик, наставни планови, наставни програми, факултет, педагошки факултет, јазици, настава, јазици на националности, националности, наставен кадар


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.