Детален опис на документ
Закон за игрите на среќа и за забавните игри
вон сила
Датум на објавување: 06.03.1997 Преземи го документот
3787 пати симнат
Датум на стапување во сила: 14.03.1997 
Сл. весник/година: 10/1997 
Категорија: Игри на среќа
Забелешка:
Клучни зборови: пари, лиценца, игри на среќа, забавни игри, игра, забавна, добивка, сметачи, симулатори, видео автомати, флипери, пикадо, билијард, жетон, лозови, томболски картички, купони, талони, лото, спортска прогноза, лотарија, инстант лотарија, томбола, обложување, играчница, казино, автомати
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  22.10.1997 
Преземи го документот
3531 пати симнат
 Измена и дополнување
  21.02.2001 
Преземи го документот
2029 пати симнат
 Одлука на Уставен суд
  12.09.2001 
Преземи го документот
169 пати симнат
 Одлука на Уставен суд
  12.12.2001 
Преземи го документот
146 пати симнат
 Измена и дополнување
  18.01.2002 
Преземи го документот
2149 пати симнат
 Измена и дополнување
  03.05.2007 
Преземи го документот
2932 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.