Детален опис на документ
Закон за државната статистика
Датум на објавување: 22.10.1997 Преземи го документот
2910 пати симнат
Датум на стапување во сила: 30.10.1997 
Сл. весник/година: 54/1997 
Категорија: Статистика
Забелешка:
Клучни зборови: завод за статистика, податоци, обработка, државна статистика, статистика, статистички истражувања, презентирање, чување, статистички податоци, меѓународна статистичка соработка, истражување
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  22.02.2007 
Преземи го документот
949 пати симнат
 Измена и дополнување
  13.04.2011 
Преземи го документот
303 пати симнат
 Измена и дополнување
  24.07.2013 
Преземи го документот
160 пати симнат
 Измена и дополнување
  03.03.2014 
Преземи го документот
105 пати симнат
 Измена и дополнување
  05.11.2015 
Преземи го документот
55 пати симнат
 Изменување
  15.02.2016 
Преземи го документот
70 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.