Поврзани документи
» Закон за податоците во електронски облик и електронски потпис
» Закон за превоз во патниот сообраќај
» Закон за Македонските железници
» Закон за превоз во патниот сообраќај
» Закон за жичари и ски – лифтови
» Закон за поштенските услуги
» Закон за внатрешната пловидба
» Закон за трансформација на јавното претпријатие „Македонски Железници“ – Ц.О ...
» Закон за електронските комуникации
» Закон за железниците
» Закон за јавните патишта
» Закон за дирекцијата за цивилна воздушна пловидба
» Закон за превоз во патниот сообраќај
» Закон за учество на Република Македонија во финансирање на реконструкцијата ...
» Закон за обезбедување средства за финасирање на Програмата за изградба ...
» Закон за телекомуникациите
» Закон за безбедност на сообраќајот на патиштата
» Закон за безбедност во железничкиот сообраќај
» Закон за безбедност на сообраќајот на патиштата
» Закон за внатрешната пловидба
» Закон за договорите за превоз во железничкиот сообраќај
» Закон за агенцијата за регулирање на пазарот на железнички услуги ...
» Закон за поштенските услуги
» Закон за јавните патишта
» Закон за возила
» Закон за трансформација на Јавното претпријатие за одржување и заштита ...
» Закон за облигационите и стварноправните односи во воздушниот сообраќај
» Закон за превоз на опасни материи во патниот и железничкиот ...
» Закон за работното време, задолжителните одмори на мобилните работници и ...
» Закон за сигурност во железничкиот систем
Детален опис на документ
Закон за електронските комуникации
вон сила
Датум на објавување: 25.02.2005 Преземи го документот
5612 пати симнат
Датум на стапување во сила: 05.03.2005 
Сл. весник/година: 13/2005 
Категорија: Стопанство » Сообраќај и врски
Забелешка:
Клучни зборови: услуги, електронски, електронски комуникации, комуникации, електронска пошта, агенција за електронски комуникации, комуникациски мрежи, интерконекција, служба за информации, единствен телефонски именик, телефонски именик, радиофрекфенции, број, броеви
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  07.02.2007 
Преземи го документот
2349 пати симнат
 Измена и дополнување
  04.05.2007 
Преземи го документот
2192 пати симнат
 Измена и дополнување
  04.08.2008 
Преземи го документот
1864 пати симнат
 Одлука на Уставен суд
  15.04.2009 
Преземи го документот
582 пати симнат
 Измена и дополнување
  23.06.2010 
Преземи го документот
1416 пати симнат
 Одлука на Уставен суд
  15.12.2010 
Преземи го документот
760 пати симнат
 Измена и дополнување
  27.01.2012 
Преземи го документот
661 пати симнат
 Измена и дополнување
  11.05.2012 
Преземи го документот
617 пати симнат
 Измена и дополнување
  02.10.2012 
Преземи го документот
478 пати симнат
 Измена и дополнување
  14.02.2013 
Преземи го документот
502 пати симнат


 
Дискусии околу овој закон
Goran Saltirov на 25.10.2012 15:54

Koja e dozvolenata oddalechenost na postaven opticki kabel od individualna kuka (nadzemen kabel) i dali smee da se postavi optichki kabel vo vozdushniot prostor nad dvor (privaten imot)?

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.