Почетна   »   Закони    »  Закон за едношалтерскиот систем и за водење на трговскиот регистар и регистар...Детален опис на документ
Закон за едношалтерскиот систем и за водење на трговскиот регистар и регистар на други правни лица
Датум на објавување: 03.10.2005 Преземи го документот
8275 пати симнат
Датум на стапување во сила: 11.10.2005 
Сл. весник/година: 84/2005 
Категорија: Платен промет
Забелешка:
Клучни зборови: регистар, централен регистар, правни лица, едношалтерски систем, едношалтерски, шалтер, трговски регистар, судскиот регистар, регистарот на водните заедници, регистар на водостопанства, регистар на здруженија на граѓани и фондации, регистар на комори
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  05.02.2007 
Преземи го документот
4317 пати симнат
 Одлука на Уставен суд
  12.09.2007 
Преземи го документот
2516 пати симнат
 Измена и дополнување
  12.12.2007 
Преземи го документот
3994 пати симнат
 Измена и дополнување
  06.11.2008 
Преземи го документот
3284 пати симнат
 Одлука на Уставен суд
  10.02.2010 
Преземи го документот
997 пати симнат
 Измена и дополнување
  11.02.2011 
Преземи го документот
2236 пати симнат
 Дополнување
  14.04.2011 
Преземи го документот
1842 пати симнат
 Измена и дополнување
  16.05.2013 
Преземи го документот
1419 пати симнат
 Измена и дополнување
  01.08.2014 
Преземи го документот
1036 пати симнат
 Измена и дополнување
  12.06.2015 
Преземи го документот
1269 пати симнат
 Измена и дополнување
  05.11.2015 
Преземи го документот
904 пати симнат
 Измена и дополнување
  21.03.2016 
Преземи го документот
531 пати симнат
 Одлука на Уставен суд
  11.05.2016 
Преземи го документот
216 пати симнат


 
Дискусии околу овој закон
Александар Поповски на 12.12.2010 22:03

sto e tolku katastrofalno vo primenata?

Milan Ivanovski на 11.11.2010 18:12

katastrofa vo primenata

Marija Ilievska на 22.03.2010 12:08

Smile

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.