Почетна   »   Закони    »  Закон за контрола на извозот на стоки и технологии со двојна употребаДетален опис на документ
Закон за контрола на извозот на стоки и технологии со двојна употреба
Датум на објавување: 28.09.2005 Преземи го документот
2313 пати симнат
Датум на стапување во сила: 06.10.2005 
Сл. весник/година: 82/2005 
Категорија: Односи и соработка со странство » Царина
Забелешка:
Клучни зборови: извоз, стоки, контрола, технологии, извозник, стоки и технологии со двојна употреба
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  04.07.2007 
Преземи го документот
399 пати симнат
 Измена и дополнување
  09.12.2010 
Преземи го документот
101 пати симнат
 Изменување и дополнување
  03.10.2011 
Преземи го документот
73 пати симнат
 Измена и дополнување
  30.12.2014 
Преземи го документот
33 пати симнат
 Измена и дополнување
  05.11.2015 
Преземи го документот
20 пати симнат
 Измена и дополнување
  21.03.2016 
Преземи го документот
14 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.