Поврзани документи
» Закон за амнестија
» Закон за парничната постапка
» Закон за судскиот буџет
» Закон за амнестија
» Кривичен законик
» Закон за извршување
» Закон за заштита на сведоци
» Закон за парничната постапка
» Закон за извршување на санкциите
» Закон за извршната постапка
» Закон за прекршоците
» Закон за академија за обука на судии и јавни обвинители ...
» Закон за извршување на санкциите
» Закон за судовите
» Закон за Републички судски совет
» Закон за амнестија на граѓаните на Република Македонија кои не ...
» Закон за кривичната постапка
» Закон за управните спорови
» Закон за судскиот совет на Република Македонија
» Закон за медијација
» Закон за вонпроцесната постапка
» Закон за прекршоците
» Закон за судовите
» Закон за прекршоците против јавниот ред и мир
» Закон за малолетничка правда
» Закон за обезбедување на побарувањето
» Закон за вонпарнична постапка
» Закон за судска служба
» Закон за управување со конфискуван имот, имотна корист и одземени ...
» Закон за судските такси
Детален опис на документ
Закон за заштита на сведоци
Датум на објавување: 26.05.2005 Преземи го документот
3956 пати симнат
Датум на стапување во сила: 03.06.2005 
Сл. весник/година: 38/2005 
Категорија: Државно уредување на Република Македонија » Правосудство » Судови, судски постапки
Забелешка:
Клучни зборови: сведок, заштита, сведоци, заштита на сведоци, совет за заштита на сведоци, одделение за заштита на сведоци, промена на идентитет
Измени и дополнувања
 Дополнување
  19.07.2005 
Преземи го документот
1848 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.