Поврзани документи
» Закон за ученичкиот и студентскиот стандард
» Закон за високото образование
» Закон за просветната инспекција
» Закон за ученичкиот стандард
» Закон за јазиците на кои се изведува наставата на Педагошкиот ...
» Закон за основање на центар за образование на кадри за ...
» Закон за основното образование
» Закон за просветната инспекција
» Закон за средното образование
» Закон за основање на Државен универзитет во Тетово
» Закон за бирото за развој на образованието
» Закон за стручно образование и обука
» Закон за основање на државен универзитет "Гоце Делчев" во Штип ...
» Закон за основање на факултет за администрација и менаџмент на ...
» Закон за основање на национална агенција за европски образовни програми ...
» Закон за образование на возрасните
» Закон за високото образование
» Закон за учебници за основно и средно образование
» Закон за основното образование
» Закон за државниот испитен центар
» Закон за високообразовните установи на верските заедници
» Закон за основање на Технолошко - технички факултет, Ветеринарен факултет ...
» Закон за основање на високообразовна установа факултет за безбедност во ...
» Закон за основање на Универзитет за информатички технологии во Скопје ...
» Закон за основање на високообразовна установа Факултет за безбедноство состав ...
» Закон за основање на Факултет за дизајн и технологии на ...
» Закон за основање на Факултет за информатички науки и компјутерско ...
» Закон за признавање на професионалните квалификации
» Закон за педагошката служба
» Закон за отворените граѓански универзитети за доживотно учење
Детален опис на документ
Закон за просветната инспекција
Датум на објавување: 04.07.2005 Преземи го документот
4633 пати симнат
Датум на стапување во сила: 12.07.2005 
Сл. весник/година: 52/2005 
Категорија: Јавни служби » Образование и воспитание
Забелешка:
Клучни зборови: инспекција, инспектор, инспектори, просветна инспекција, просвета, државен просветен инспекторат
Измени и дополнувања
 Измена
  07.07.2008 
Преземи го документот
1565 пати симнат
 Дополнување
  14.12.2009 
Преземи го документот
1253 пати симнат
 Измена и дополнување
  26.04.2010 
Преземи го документот
1223 пати симнат
 Измена и дополнување
  13.04.2011 
Преземи го документот
1112 пати симнат
 Дополнување
  15.02.2013 
Преземи го документот
555 пати симнат
 Дополнување
  07.10.2013 
Преземи го документот
424 пати симнат
 Измена и дополнување
  20.11.2013 
Преземи го документот
477 пати симнат
 Измена и дополнување
  27.02.2014 
Преземи го документот
469 пати симнат
 Измена и дополнување
  05.03.2015 
Преземи го документот
280 пати симнат
 Измена и дополнување
  25.08.2015 
Преземи го документот
304 пати симнат
 Измена
  19.02.2016 
Преземи го документот
276 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.