Почетна   »   Закони    »  Закон за користење и располагање со стварите на државните органиДетален опис на документ
Закон за користење и располагање со стварите на државните органи
Датум на објавување: 07.02.2005 Преземи го документот
8276 пати симнат
Датум на стапување во сила: 15.02.2005 
Сл. весник/година: 8/2005 
Категорија: Државно уредување на Република Македонија » Државна управа
Забелешка:
Клучни зборови: буџетски корисници, ствари, државна сопственост, државни органи, набавка, користење, располагање
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  12.12.2007 
Преземи го документот
4919 пати симнат
 Измена и дополнување
  22.03.2011 
Преземи го документот
2933 пати симнат
 Измена и дополнување
  26.12.2012 
Преземи го документот
1932 пати симнат
 Измена и дополнување
  07.10.2013 
Преземи го документот
1467 пати симнат
 Измена и дополнување
  31.12.2013 
Преземи го документот
1255 пати симнат
 Дополнување
  05.02.2014 
Преземи го документот
1367 пати симнат
 Измена и дополнување
  05.12.2014 
Преземи го документот
994 пати симнат
 Измена и дополнување
  01.04.2015 
Преземи го документот
892 пати симнат


 
Дискусии околу овој закон
muho muhasis на 05.10.2016 13:43

prestanal da vazi od 21.06.2015 godina so vleguvanjeto vo sila na Zakonot za koristenje i raspolaganje so stvarite vo drzavna sopstvenost i so stvarite vo opstinska sopstvenost.

muho muhasis на 05.10.2016 13:41

OZNACETE DEKA OVOJ ZAKON E VON SILA!!!

Администратор test на 11.01.2013 12:46

измените се додадени

Стојанчо Радичевски на 11.01.2013 12:08

Додадете ги Измените и дополнувањата на Законот за користење и распоалгање со стварите на државните органи од Сл.Весник на Р.М бр.166/12.

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.