Детален опис на документ
Закон за градење
вон сила
Датум на објавување: 30.06.2005 Преземи го документот
7633 пати симнат
Датум на стапување во сила: 30.06.2005 
Сл. весник/година: 51/2005 
Категорија: Стопанство » Градежништво
Забелешка:
Клучни зборови: комора, градба, градилиште, проектант, градење, градежен објект, реконструкција, адаптација, постројка, градител, изведувач, надзорен инженер, ревидент, архитект, објект, комора на овластени архитекти и овластени инженери
Измени и дополнувања
 Одлука на Уставен суд
  22.03.2006 
Преземи го документот
398 пати симнат
 Одлука на Уставен суд
  16.05.2007 
Преземи го документот
4188 пати симнат
 Одлука на Уставен суд
  20.02.2008 
Преземи го документот
3763 пати симнат
 Измена и дополнување
  08.07.2008 
Преземи го документот
7138 пати симнат
 Одлука на Уставен суд
  16.09.2009 
Преземи го документот
386 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.