Детален опис на документ
Закон за водостопанствата
вон сила
Датум на објавување: 31.12.2003 Преземи го документот
4059 пати симнат
Датум на стапување во сила: 08.01.2004 
Сл. весник/година: 85/2003 
Категорија: Стопанство » Водостопанство - рибарство
Забелешка:
Клучни зборови: наводнување, земјоделство, земјоделско земјиште, одводнување, министер за земјоделство шумарство и водостопанство, вода, хидромелиоративна единица, водостопанство, управа за водостопанство, водна заедница, водостопанства, хидросистем
Измени и дополнувања
 Измена
  07.11.2005 
Преземи го документот
1581 пати симнат
 Измена и дополнување
  19.08.2008 
Преземи го документот
1360 пати симнат
 Измена и дополнување
  03.01.2012 
Преземи го документот
517 пати симнат
 Измена и дополнување
  26.07.2012 
Преземи го документот
470 пати симнат


 
Дискусии околу овој закон
Ljubica Najdovska на 21.05.2015 10:50

Oчекувам да го објавите Законот за водостопанството („Службен весник на Република Македонија“ број 51/15).!!!!!!!!

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.