Детален опис на документ
Закон за централен регистар
Датум на објавување: 02.07.2001 Преземи го документот
5912 пати симнат
Датум на стапување во сила: 10.07.2001 
Сл. весник/година: 50/2001 
Категорија: Платен промет
Забелешка:
Клучни зборови: регистар, централен регистар на република македонија, централен регистар, регистри, централна информативна база, основни регистри, база на податоци
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  23.07.2003 
Преземи го документот
3444 пати симнат
 Дополнување
  14.12.2005 
Преземи го документот
3169 пати симнат
 Измена и дополнување
  16.07.2008 
Преземи го документот
2929 пати симнат
 Измена и дополнување
  22.03.2011 
Преземи го документот
1803 пати симнат
 Измена и дополнување
  04.03.2014 
Преземи го документот
645 пати симнат
 Измена и дополнување
  30.12.2014 
Преземи го документот
419 пати симнат
 Дополнување
  12.06.2015 
Преземи го документот
329 пати симнат
 Измена и дополнување
  04.09.2015 
Преземи го документот
325 пати симнат
 Измена и дополнување
  15.02.2016 
Преземи го документот
293 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.