Детален опис на документ
Предметот AGOSI v[1]. THE UNITED KINGDOM_24101986
Датум на објавување: 01.01.1986 Преземи го документот
54 пати симнат
Категорија: Право на заштита на сопственоста
Забелешка:
Клучни зборови:


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.