Поврзани документи
» Закон за податоците во електронски облик и електронски потпис
» Закон за превоз во патниот сообраќај
» Закон за Македонските железници
» Закон за превоз во патниот сообраќај
» Закон за жичари и ски – лифтови
» Закон за поштенските услуги
» Закон за внатрешната пловидба
» Закон за трансформација на јавното претпријатие „Македонски Железници“ – Ц.О ...
» Закон за електронските комуникации
» Закон за железниците
» Закон за јавните патишта
» Закон за дирекцијата за цивилна воздушна пловидба
» Закон за превоз во патниот сообраќај
» Закон за учество на Република Македонија во финансирање на реконструкцијата ...
» Закон за обезбедување средства за финасирање на Програмата за изградба ...
» Закон за телекомуникациите
» Закон за безбедност на сообраќајот на патиштата
» Закон за безбедност во железничкиот сообраќај
» Закон за безбедност на сообраќајот на патиштата
» Закон за внатрешната пловидба
» Закон за договорите за превоз во железничкиот сообраќај
» Закон за агенцијата за регулирање на пазарот на железнички услуги ...
» Закон за поштенските услуги
» Закон за јавните патишта
» Закон за возила
» Закон за трансформација на Јавното претпријатие за одржување и заштита ...
» Закон за облигационите и стварноправните односи во воздушниот сообраќај
» Закон за превоз на опасни материи во патниот и железничкиот ...
» Закон за работното време, задолжителните одмори на мобилните работници и ...
» Закон за сигурност во железничкиот систем
Детален опис на документ
Закон за поштенските услуги
вон сила
Датум на објавување: 16.07.2002 Преземи го документот
2175 пати симнат
Датум на стапување во сила: 24.07.2002 
Сл. весник/година: 55/2002 
Категорија: Стопанство » Сообраќај и врски
Забелешка:
Клучни зборови: поштенска марка, поштенски услуги, поштенски, пошта, поштенски марки, марки, марка, поштенска мрежа, поштенска услуга, писма, поштенски картички, печатени работи, секограми, пакети, пакет, поштар, курир, курири, писмо
Измени и дополнувања
 Одлука на Уставен суд
  24.05.2006 
Преземи го документот
55 пати симнат


 
Дискусии околу овој закон
Б П на 02.07.2014 19:54

Дали некој знае зошто на сајтот pravo.org.mk го нема новиот закон за поштенски услуги или ако го има кажете каде е...

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.