Детален опис на документ
Предметите ECER AND ZEYREK v[1]. TURKEY_27022001
Датум на објавување: 01.01.2001 Преземи го документот
125 пати симнат
Категорија: Слобода на движењето » Законско ограничување на правото заради превенција од криминал
Забелешка:
Клучни зборови:


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.