Детален опис на документ
Предметот WELCH v[1]. THE UNITED KINGDOM_09021995
Датум на објавување: 01.01.1995 Преземи го документот
43 пати симнат
Категорија: Слобода на движењето » Законско ограничување на правото заради одржување на јавниот ред
Забелешка:
Клучни зборови:


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.