Детален опис на документ
Предметот G[1]. v. FRANCE_27091995
Датум на објавување: 01.01.1995 Преземи го документот
16 пати симнат
Категорија: Слобода на движењето » Законско ограничување на правото заради одржување на јавниот ред
Забелешка:
Клучни зборови:


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.