Детален опис на документ
Предметот ACHOUR v[1]. FRANCE_10112004
Датум на објавување: 01.01.2004 Преземи го документот
38 пати симнат
Категорија: Слобода на движењето » Законско ограничување на правото заради одржување на јавниот ред
Забелешка:
Клучни зборови:


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.