Детален опис на документ
Закон за вршење на занаетчиска дејност
вон сила
Датум на објавување: 29.07.1998 Преземи го документот
2346 пати симнат
Датум на стапување во сила: 06.08.1998 
Сл. весник/година: 37/1998 
Категорија: Стопанство » Занаетчиство и лични услуги
Забелешка:
Клучни зборови: занаетчиско производство, занаетчиски услуги, уметничко занаетчиство, домашно ракотворење, занаетчиска дејност, занаетчиска, занаетчија, занаетчии, занает, мајстор, занаетчиска комора
Измени и дополнувања
 Изменување и дополнување
  23.11.2000 
Преземи го документот
765 пати симнат
 Одлука на Уставен суд
  30.01.2002 
Преземи го документот
43 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.