Детален опис на документ
Закон за поттикнување на вработувањето
вон сила
Датум на објавување: 08.04.2003 Преземи го документот
2212 пати симнат
Датум на стапување во сила: 16.04.2003 
Сл. весник/година: 25/2003 
Категорија: Работни односи » Вработување
Забелешка:
Клучни зборови: плата, вработување, работодавец, работник, поттикнува, поттикнување на вработувањето, поттик, придонеси, нововработени работници, работници, придонес, придонеси на плата


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.