Детален опис на документ
Предметот A[1]. v. THE UNITED KINGDOM_23091998
Датум на објавување: 01.01.1998 Преземи го документот
58 пати симнат
Категорија: Слобода на движењето » Законско ограничување на правото во интерес на националната безбедност
Забелешка:
Клучни зборови:


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.