Почетна   »   Закони    »  Закон за основање на Агенција за поддршка на претприемништвото на Република...Поврзани документи
» Закон за задругите
» Закон за преземање на акционерските друштва
» Закон за стопанските комори
» Закон за трговските друштва
» Закон против нелојалната конкуренција
» Закон против ограничувањата на конкуренцијата
» Закон за Национална класификација на дејностите
» Закон за стоковите резерви
» Закон за државната помош
» Закон за лизинг
» Закон за основање на Агенција за поддршка на претприемништвото на ...
» Закон за заштита на конкуренцијата
» Закон за отстапување на деловни средства од страна на претпријатијата ...
» Закон за стечај
» Закон за јавните претпријатија
» Закон за приватизација на државниот капитал во претпријатијата
» Закон за трговските друштва
» Закон за преструктуирање на дел од претпријатијата кои во своето ...
» Закон за трансформација на претпријатијата со општествен капитал
» Закон за начинот и постапката на усогласувањето на работењето на ...
» Закон за стечај
» Закон за финансиската полиција
» Закон за стоковните резерви
» Закон за претворање на побарувањата на Република Македонија по основ ...
» Завршна сметка на Буџетот на Република Македонија за 2005 година ...
» Закон за Стопанската комора на Република Македонија
» Закон за Европско друштво
» Закон за контрола на државната помош
» Закон за заштита на конкуренцијата
» Закон за стопанските комори
Детален опис на документ
Закон за основање на Агенција за поддршка на претприемништвото на Република Македонија
Датум на објавување: 22.09.2003 Преземи го документот
2369 пати симнат
Датум на стапување во сила: 30.09.2003 
Сл. весник/година: 60/2003 
Категорија: Стопанство » Општи прописи
Забелешка:
Клучни зборови: претприемништво, агенција, агенција за поддршка на претприемништвото, поддршка, конкурентност
Измени и дополнувања
 Измена
  30.12.2009 
Преземи го документот
157 пати симнат
 Измена и дополнување
  30.12.2010 
Преземи го документот
146 пати симнат
 Измена
  27.02.2014 
Преземи го документот
68 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.