Детален опис на документ
Закон за народниот правобранител
Датум на објавување: 22.09.2003 Преземи го документот
7014 пати симнат
Датум на стапување во сила: 30.09.2003 
Сл. весник/година: 60/2003 
Категорија: Државно уредување на Република Македонија » Народен правобранител
Забелешка:
Клучни зборови: народен правобранител, организација, јавни установи, органи на единиците на локалната самоуправа, правобранител, органи на државна управа, орган, организации, јавни служби, омбудсман
Измени и дополнувања
 Одлука на Уставен суд
  29.10.2008 
Преземи го документот
1591 пати симнат
 Измена и дополнување
  14.09.2009 
Преземи го документот
3045 пати симнат
 Измена и дополнување
  29.09.2016 
Преземи го документот
320 пати симнат
 Измена и дополнување
  14.10.2016 
Преземи го документот
294 пати симнат
 Измена и дополнување
  23.02.2018 
Преземи го документот
181 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.