Детален опис на документ
Предметот CANEA CATHOLIC CHURCH v[1]. GREECE_16121997
Датум на објавување: 01.01.1997 Преземи го документот
11 пати симнат
Категорија: Право на слобода и сугурност » Секој уапсен има право веднаш да биде информиран на јазикот што го разбира за причините на апсењето и за секое обвинение покренато против него
Забелешка:
Клучни зборови:


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.