Детален опис на документ
Закон за идентификација и регистрација на животните
вон сила
Датум на објавување: 07.10.2004 Преземи го документот
2424 пати симнат
Датум на стапување во сила: 15.10.2004 
Сл. весник/година: 69/2004 
Категорија: Стопанство » Ветеринарство - сточарство
Забелешка:
Клучни зборови: животни, министерство за земјоделство шумарство и водостопанство, ветерина, регистрација, идентификација, идентификација и регистрација, идентификација и регистрација на животни, фармско животно, ветеринарство, одгледувалиште
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  28.06.2007 
Преземи го документот
604 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.