Детален опис на документ
Предметот BALOGH v[1]. HUNGARY_20072004
Датум на објавување: 01.01.2004 Преземи го документот
3 пати симнат
Категорија: Право на слобода и сугурност » Законско апсење кога основано се сомнева дека е потребно за да се спречи извршување на кривично дело или да избега откако го сторил делото
Забелешка:
Клучни зборови:


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.