Детален опис на документ
Предметот AKIN v[1]. TURKEY_12042001
Датум на објавување: 01.01.2001 Преземи го документот
13 пати симнат
Категорија: Право на слобода и сугурност » Законско апсење кога основано се сомнева дека е потребно за да се спречи извршување на кривично дело или да избега откако го сторил делото
Забелешка:
Клучни зборови:


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.