Детален опис на документ
Предметот BUCKLEY v[1]. THE UNITED KINGDOM_25091996
Датум на објавување: 01.01.1996 Преземи го документот
75 пати симнат
Категорија: Право на слобода и сугурност » Законско апсење или притвор на лица за непочитување на законска наредба на суд
Забелешка:
Клучни зборови:


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.