Поврзани документи
» Закон за извршување на Буџетот на Република Македонија за 2001 ...
» Закон за извршување на Буџетот на Република Македонија за 2002 ...
» Закон за ограничување на изворните приходи за финансирање на јавните ...
» Закон за ограничување на изворните приходи за финансирање на јавните ...
» Закон за спречување на перење пари
» Закон за утврдување и наплата на јавните приходи
» Закон за Финансиската полиција
» Закон за јавните набавки
» Закон за ограничување на изворните приходи за финансирање на јавните ...
» Закон за јавните набавки
» Закон за внатрешна ревизија во јавниот сектор
» Закон за сметководството за непрофитните организации
» Закон за ограничување на изворните приходи за финансирање на јавните ...
» Закон за јавен долг
» Закон за управата за јавни приходи
» Закон за ревизија
» Закон за буџетите
» Закон за единствениот даночен број на даночните обврзници
» Закон за извршување на буџетот на Република Македонија за 2006 ...
» Закон за сметководство за буџетите и буџетските корисници
» Закон за извршување на Буџетот на Република Македонија за 1996 ...
» Закон за буџетите
» Закон за висината на стапката на затезната камата
» Закон за ограничување на потрошувачката за општите општествени и заеднички ...
» Закон за финансиско работење
» Закон за сметководството
» Закон за Управата за јавни приходи
» Закон за ограничување на изворните приходи за финансирање на јавните ...
» Закон за ограничување на приходите за финансирање на општите општествени ...
» Закон за извршување на Буџетот на Република Македонија за 1994 ...
Детален опис на документ
Закон за внатрешна ревизија во јавниот сектор
вон сила
Датум на објавување: 07.10.2004 Преземи го документот
2597 пати симнат
Датум на стапување во сила: 15.10.2004 
Сл. весник/година: 69/2004 
Категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
Забелешка:
Клучни зборови: ревизија, град скопје, институции, буџет на република македонија, општини, јавен сектор, буџет, јавни претпријатија, агенции, внатрешна ревизија, внатрешна ревизија во јавниот сектор, фонд за пензиско и инвалидско осигурување на македонија, фонд за здравствено осигурување на македонија, фонд за магистрални и регионални патишта, агенцијата за вработување на република македонија
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  23.02.2007 
Преземи го документот
1748 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.