Детален опис на документ
Пресуда Гзз. бр. 70/97
Датум на објавување: 01.01.1998 Преземи го документот
1111 пати симнат
Категорија: Граѓанско право
Забелешка:
Клучни зборови:


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.