Детален опис на документ
Пресуда Гзз. бр. 12/97
Датум на објавување: 01.01.1998 Преземи го документот
2130 пати симнат
Категорија: Граѓанско право
Забелешка:
Клучни зборови:


 
Дискусии околу овој закон
slobodanka ristic на 04.04.2013 20:15
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.