Детален опис на документ
Решение Успи. бр. 1/98
Датум на објавување: 01.01.1999 Преземи го документот
511 пати симнат
Категорија: Управно право
Забелешка:
Клучни зборови:


 
Дискусии околу овој закон
Apelacionen sud  Gostivar на 07.05.2013 22:43

zastarenost na pobaruvawe za neisplaten kredi vo anuitetiti

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.